xooy 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Witam, Mam pytanie do bardziej doświadczonych userów. Od pewnego czasu korzystam z resellera i mam problem z podziałem IP. W jaki sposób mogę domenie przydzielić adres IP? dodam że posiadam ponad 100 adresów które wcześniej w reseller tools -> ip managment zaznaczyłem jako shared. Jeżeli brakuje jakiejś informacji potrzebnej do udzielenia mi pomocy to proszę pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Edytuj użytkownika i tam pod polem ze zmianą całkowitą IP, powinieneś znaleźć "Dodaj dodatkowy IP". Później już z poziomu użytkownika tak jak tutaj opisane: http://www.pomoc.jupe.pl/content/5/74/pl/jak-zmieni%E6-ip-strony-umieszczonej-na-serwerze-jupepl-.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xooy 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Generalnie po zalogowaniu do DA mam 2 poziomy reseller level oraz user level. Gdy wchodzę w user level to po wybraniu domeny a następnie domain setup nie mam opcja zmiany IP tak jak jest to przedstawiony w pomocy jupe.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 A wszedłeś najpierw w edycję danego konta i dodałeś tam dodatkowe IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xooy 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Ok dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach