Amfidiusz 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Witam, Obecnie posiadam hosting w firmie dhosting.pl, pakiet podstawowy (Personal). Jednak znacząco przekraczam przydzielony transfer, a i czasami potrafi sypnąć 503, więc obawiam się, że niedługo zostanę poproszony o zmianę pakietu. Z usług tej firmy jestem bardzo zadowolony, jednak koszta mają zbyt wygórowane jak dla amatorskich stron. Szukam więc: - Możliwości wgrania forum IP.Board + kilka wizytówek + kilka blogów - Transfer minimum 80GB/mc - Cena 200-250zł rocznie Obecnie najbliżej mi do ofert LH.pl (Mango) i Mzone (Three). Ceny te same, w Mzone dostaję trochę więcej transferu. Która z tych opcji będzie jednak posiadała wydajniejszy sprzęt? Wolę zapłacić za mocniejszą maszynę niż za transfer, którego na razie i tak nie wykorzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Nie wiem która jest mocniejsza, nie znam zaplecza LH. Z opisu widzę że mają jedną dwuprocesorową maszynę z dyskami SAS i 4 GB RAM. U nas najmniejsza maszyna ma 8GB, największa 24 GB RAM, ale nie mamy dwuprocesorowych płyt. U nas inne serwery są z zainstalowanym DA, inne mocniejsze serwery są instalowane z cPanel, jeszcze inne dla pakietów biznesowych i kont VPS w UK. Ja zapraszam do testów, napewno będziesz zadowolony, zawsze jest możliwość przeniesienia konta na drugi serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach