szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Witam, poszukuję serwera wirtualnego w polskiej firmie, bez limitu transferu. Jeżeli to możliwe serwery w Polsce, jeżeli za granicą to nie za daleko i sprawne na tyle by strona chodziła płynnie. Budżet dajmy do 150zł brutto rocznie. Czytam forum już bardzo długo i owszem wiem o głowanet, o mzone z dodatkiem transferu bez limitów. Słyszałem też o OVH, dysk 25GB i brak transferu lecz wygląda trochę podejrzanie i albo coś ominąłem albo nie ma przy usłudze okresu testowego. Będę wdzięczny za pomoc. Dysk dajmy na początek nawet 2GB choć nie ukrywam że im więcej tym lepiej. Wiem że nic za darmo i za darmo nie chce. Dlatego nie rzucam się bez opamiętania na ofertę OVH. Bazy danych rzecz oczywista, dla swobody bez ograniczeń choć podejrzewam że 4 wystarczą maksymalnie. Serwer głównie pod forum phpbb by przemo, autorski skrypt ww oraz galerię zdjęć. Strona unikalnych wejść w miesiącu nie ma dużo. Do 200 maksymalnie tak podejrzewam (projekt dla określonego środowiska). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Zapraszam - GlowaNET.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Z czystym sumieniem mogę polecić GlowaNET.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Owszem, GłowaNet to firma której nie ominę. Mimo to, są jeszcze jakieś propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach