Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 hehehe a tak serio to fakt jakiś errorek Błędem bym tego nie nazwał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 fajną masz rozdzielkę ekranu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Mój błąd, kajam się. Damianie, jesteś pierwszą osobą którą przeniosłem do tej grupy za nadmierne, uciążliwe i niezgodne z rzeczywistym stanem rzeczy przyznawanie minusów. W przeciągu miesiąca przeniosę Cię z tej grupy do Twojej starej grupy gdzie powrócą Ci wszelakie przywileje o których rzekłem zdanie poniżej. Osoby w tej grupie nie mogą przyznawać reputacji, jednakże mogą ją otrzymywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 [22:06:29] Adam Głowinski: ty [22:06:32] Adam Głowinski: widziales temat [22:06:34] Adam Głowinski: o Damianie [22:06:58] Kamil T !: a [22:06:58] Kamil T !: o Miodku [22:07:00] Kamil T !: tak [22:07:01] Kamil T !: xD [22:07:29] Adam Głowinski: ciekawemoze to grupa [22:07:37] Adam Głowinski: ze nie moze dawac minusow XD Zgadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Dawałeś dwa razy więcej niż otrzymywałeś i potem było wiele raportów (także od Ciebie) a dla administracji dwa razy więcej roboty;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 mógłbyś się nauczyć robić mniejsze screenshoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Skoro ci ,,wszyscy" dają to nie powód żeby tak samo robić. Nie bądź ,,wszyscy" - bądź sobą. Mi nikt nie daje, jestem sobą i jak trzeba to komuś dam plusa czy minusa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 mógłbyś się nauczyć robić mniejsze screenshoty Nie chce mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 mi też a ostatnio myślałem o tym aby wskoczyć na 1920 px ;p hehe Też mam taki pomysł. Mam teraz większą motywację, będą screenshoty 1920x1080 ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach