Quest 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2005 witam wszystkich! nie wiem czy to dobre miejsce (jeśli nie to proszę moderatora o przeniesienie wątku gdzieś w odpowiedniejsze miejsce i powiadomienie mnie o tym chodzi o spam, dostałem dziś rano 2 maile na moją skrzynkę uniwersalną na tlenie z groźbą, treść poniżej: "Jest Pan zlodziejem! Jedynym sprzedawcš i autorem wydania jestem ja. Sprzedaje pan to bez praw!!! zaskarze Pana!!!"i to wszystko. bez podpisu, tematu o co chodzi, nic! raczej nic nie ukradłem (przynajmniej nic o tym nie wiem) więc takie maile mogą zdenerwowaćnadawaca jest z domeny "op.pl" właścicelem jest osoba prywatna registrarem onet.pl, wysłałem odpowiedź z prośbą o co chodzi ale wiadomość nie dotarła "error: account_blocked" czy mieliście może podobne problemy z takimi niepoważnymi osobnikami i jakie metody zwalczania zastosować ? pozdrawiam Wysłany Wto Gru 13, 2005 12:24 pm: z onetu jest juz odpowiedż: Z konta tego rozsyłano spam w ub. tygodniu.Zostało zablokowane również w ub. tygodniu. Proszę o nagłówki tego maila i tresc - będzie to kolejny dowód w sprawie tego uzytkownika. ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2005 Masz wysłać pełny mail (wraz z nagłowkami - poszukaj w necie, dowiesz się jak je zobaczyć) do onetu. Z takim mailem możesz także złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2005 olej to, niech cie skarzy )) czekaj i sie nie doczekasz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin84 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2005 Ja bym to zignorował najprościej w świecie. Z drugiej strony, można takiemu narobić problemów i napisać do Onetu. Zależy jaki kto jest mściwy :twisted: ... i ile kto ma cierpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach