cristo919 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Hej.Pojawila sie nowa firma na rynku.24registry.com. Ktos korzystal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rado111 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Wykupilem kilka domen i serwer.Bez zarzutu.Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 O kurcze;-) czy tylko ja widzę coś dziwnego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 czy tylko ja widzę coś dziwnego ? Nic dziwnego. Jedna z form "marketingu". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edi3545 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 w 1 i 2 poście nie ma polskich znaków i do tego użytkownicy mają 1 post? wygląda mi to na tą samą osobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 No nawet mają to samo IP:-) Kosz z powodów etycznych;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach