rob2499 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 Witam. Moglibyscie cos polecic z VPS linux bez limitow transferu? Reszta jest malo istotna, najwazniejszy jest nielimitowany transfer. Najlepiej cos zza granicy zachodniej lub moze byc i cos z polski, jezeli takie serwery sa w ogole. Pozdrawiam i czekam na oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 http://spacerich.com/vps.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rob2499 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 @up. Sa jakies haczyki ? Bo oferta dobra sie wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 Za dobra, 15zł za unmetred. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 @up. Sa jakies haczyki ? Bo oferta dobra sie wydaje. Konsola zdeko przymula, ale jak pod torrenty wystarcza :> [ konar] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rob2499 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 A z jaka predkoscia sciaga srednio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 adekwatną do ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 A z jaka predkoscia sciaga srednio? Widziałem jak rtoorent pobierał mi pliki na VPS z prędkością około 50Mbit, do domu leciało mi z pełną prędkością mojego łącza (20Mbit). Minusem jest to, że przykładowo instalacja vnstat trwała chyba z 10min, dodanie usera z 5min. [ konar ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 Jeżeli dokładnie trwała tyle zabawa przez konsole to ja dziękuję instalować coś większego na serwerze lub kilka rzeczy na raz... Auć Lepiej poszukaj innego serwera bo Cię krew zaleje po kilku godzinach ustawiania serwera... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 Dziwne, bo u mnie nigdy tak nie przymulało, udawało mi się zawsze sprawnie wszystko instalować. Ale to może dlatego, że zazwyczaj pracuje na serwerze w nocy. Jeśli oczekujesz nielimitowanego łącza i WYSOKIEJ JAKOŚCI, to przygotuj się na wydatek dziesięciokrotnie wyższy niż w Spacerich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Ja osobiście robiłem tam już 4 serwery, w tym jeden w USA i wszystkie chodziły tak samo, a w zasadzie stały Instalacja LAMPa apt-getem trwała skromne 45min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Dziwne, bo u mnie nigdy tak nie przymulało, udawało mi się zawsze sprawnie wszystko instalować. Ale to może dlatego, że zazwyczaj pracuje na serwerze w nocy. Ciekawe jak to jest z VPS w USA. Przecież kiedy u nas jest dzień tam jest noc, a przynajmniej kiedy u nas są godziny szczytu tam już nie. Więc teoretycznie powinno się opłacać nam kupować tanie VPS-y z USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Zapraszam Hostdell.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draker 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Ciekawe jak to jest z VPS w USA. Przecież kiedy u nas jest dzień tam jest noc, a przynajmniej kiedy u nas są godziny szczytu tam już nie. Więc teoretycznie powinno się opłacać nam kupować tanie VPS-y z USA. Właśnie tak jest. Mam tam u nich pakiet w Denver 100mbps unmetered i w naszych godzinach szczytu leci z bardzo dobrą prędkością łącza, a w nocy od około pierwszej rano zamula, ale wtedy nikt z Polski raczej nie korzysta. Najlepsze jest to, że za $5 dostaje się świetne parametry, a bezproblemowo można im wysycić kilka TB miesięcznie, a i tak się nie przyczepią. Konsola mi muli, bo mam spory ping do USA, ale instalacja lighta + mysql apt-getem zajmuje 2-3 minuty. Może dlatego, że w USA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach