Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2011 Kiedyś gdzieś wyczytałem że "serwis" naprawia własne dyski w polsce. Ktoś się z tym już spotkał? Mam dysk Segate 500gb i jakoś nie uśmiecha mi się kupować nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2011 Jeżeli masz gwarancje wypełniasz na stronie producenta formularz wysyłasz i przysyłają ci inny sprawny, jeżeli nie masz gwarancji to zależy co siadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2011 Właśnie problem w tym że nie mam ani gwarancji, ani paragonu od tego HDD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 Kiedyś gdzieś wyczytałem że "serwis" naprawia własne dyski w polsce. Ktoś się z tym już spotkał? Mam dysk Segate 500gb i jakoś nie uśmiecha mi się kupować nowego. Być może będę w stanie podjąć się naprawy dysku. Wyślij mi proszę model dysku w Poniedziałek odpisze na PW z konkretną odpowiedzią (tak/nie) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 wiem ze kazda robota dobra ale nie chcialbys wiedziec najpierw w jakim stanie jest dysk (co poszlo) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 Właśnie problem w tym że nie mam ani gwarancji, ani paragonu od tego HDD. Jeśli dysk pochodzi z oficjalnej dystrybucji nie będzie problemu. Sprawdź na stronie producenta czy jest na gwarancji. Jeśli tak to wysyłaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 Dyski teraz takie tanie... naprawdę jest sens bawić się jednak w naprawę? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 Jeśli dysk pochodzi z oficjalnej dystrybucji nie będzie problemu. Sprawdź na stronie producenta czy jest na gwarancji. Jeśli tak to wysyłaj. Na stronie producenta pisze że gwarancja ważna jest jeszcze 2,5 roku, więc chyba pokusze się o wysłanie dysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 No, na gwarancję dawaj - samodzielnie reperować to raczej mało opłacalne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 Wadliwa seria? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach