Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 ... pracują małpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 A niech pracują, a może się coś polepszy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 Nie wiem czy mogę tutaj pisać, bo broda z tego dowcipu jest tak długa że aż zasłania to pole:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 suchar ze ho ho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 suchar ze ho ho Pierwszy raz się natrafiłem na taki error na YT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 JA 31 grudnia jak zapuszczałem muzę na domówce z YT to taki miły komunikat dostałem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 Bo Ciebie YT nie lubi : P ja jeszcze nigdy go nie miałem, ale kiedyś się chrome zwaliło i waliło błędami "Kurza twarz, chrome się zawiesił !" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 a w castpol nie pracują małpy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 a w castpol nie pracują małpy? Jakoś nie zauważylem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 Ja ostatnio jakąś widziałem w supporcie, taki czerwony berecik miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 Ja ostatnio jakąś widziałem w supporcie, taki czerwony berecik miała Próbujesz mnie teraz w jakiś sposób obrazić? Przyczepić się do czegoś? Czy o co Ci chodzi? Poza tym na miejscu YT nie dałbym takiej treści errora. Ale to ich sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 Nie skądże, na forum taka spięta atmosfera panuje, chcę ją trochę rozładować. Na żartach się nie znasz Poza tym na miejscu YT nie dałbym takiej treści errora. Ale to ich sprawa Bo oni są w przeciwieństwie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 No ok. Ale myślałem, że YT jest poważniejszą instytucją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 YT, czy też YouTube nie jest jakąkolwiek instytucją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 Troche luzu a nie, inny przykład apt-get moo itp. Też posiadacie moc super krowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 Bo Ciebie YT nie lubi : P ja jeszcze nigdy go nie miałem, ale kiedyś się chrome zwaliło i waliło błędami "Kurza twarz, chrome się zawiesił !" Chrome jak zacznie walić tekstami to nie wiem czy płakać czy się śmiać . Tak, też posiadam moc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 wafel:~# aptitude -v moo There really are no Easter Eggs in this program. wafel:~# aptitude -v -v moo Didn't I already tell you that there are no Easter Eggs in this program? wafel:~# aptitude -v -v -v moo Stop it! wafel:~# aptitude -v -v -v -v moo Okay, okay, if I give you an Easter Egg, will you go away? wafel:~# aptitude -v -v -v -v -v moo All right, you win. /----\ -------/ \ / \ / | -----------------/ --------\ ---------------------------------------------- wafel:~# aptitude -v -v -v -v -v -v moo What is it? It's an elephant being eaten by a snake, of course. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2011 YouTube ustawił taki komunikat, bo myślał że nigdy się nie pojawi a tu klocek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach