c_tom 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 Witam, Którą formą byście polecili pod stronę firmową + kilka maili. Przede wszystkim interesuje mnie stabilność usługi. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djadik 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 jeśli stabilność to proste.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 Obydwie firmy, miałem tu i tu konta i naprawdę polecam:) Nie zauważyłem róznicy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 Ja zdecydowanie polecę Vipower. Pracuję już dwa miesiące, stabilność jak i szybkość działania - bajka. No i z administracją można się świetnie dogadać. Rozważ jeszcze glowanet.pl - serwery zarówno w Polsce jak i za granicą. Również na litespeedzie i ceny bardzo przystępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berix 10 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2011 korzystam z hostingu vipower.pl i jest godne polecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach