Gość Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 (edytowany) もしもし .comのドメインオプションを取得/償還/課金することは可能ですか? よろしく Edytowano Wrzesień 8, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 Witam Czy jest możliwe przechwycenie/odkupienie/nałożenie opcji na domeny .com? Pozdrawiam Ł. tak/tak/nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 o, a nałożenie opcji to nie jest inaczej przechwycenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 o, a nałożenie opcji to nie jest inaczej przechwycenie? Od kiedy to można zakładać opcje na domeny globalne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 A nie można? Hmm właśnie prawie (w sensie nie logowałem się dalej do swojego konta) rozpocząłem proces backorderowania domeny .com w maddogdomains... hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 Opcje to wymysl tylko i wylacznie nasku. Backorder to odpowiednik przechwycenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 A nie można? Hmm właśnie prawie (w sensie nie logowałem się dalej do swojego konta) rozpocząłem proces backorderowania domeny .com w maddogdomains... hę? To jest zwykła próba przechwycenia tak jak w Pool.com czy SnapNames.com. Nie ma możliwości zakładania opcji na domeny globalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 Acha, czyli jednak jest różnica między przechwyceniem a opcją - w takim razie myliłem do tej pory te pojęcia. Hmmmmm... dziwne, dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 (edytowany) あなたはそのようなサービスが見つかることができるヒントを尋ねることができますか? 私はポーランドの登録簿に登録できませんでした。 Edytowano Wrzesień 8, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 Można prosić o podpowiedź gdzie takowe usługi można znaleźć? U polskich registrarów nie udało mi się. Dla domen .pl opcję możesz założyć u większości rejestratorów. Gwarantuje ci ona pierwszeństwo rejestracji w razie nieopłacenia domeny przez dotychczasowego abonenta. Przechwytywanie nieopłaconych/wygasających domen (na które nie ma opcji) jest dostępne w premium.pl ( ppd.pl+home.pl), dropped.pl, az.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach