vegoo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2005 witam jest juz gdzies dostepne za darmo spolszczenie do vhcs2 ? ma ktos moze i mi da? jakby co to pw pozdriawiam vegoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picio 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2005 witam prosiłbym też o spolszczenie jeśli ktoś ma pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2005 ja też szukam - jak ktoś ma albo za darmo albo a jakies niewielkie pieniadze prosze o PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
servers4you 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 Wiem że na Allegro można było kupić to spolszczenie. Zostawiam link: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=416429 Numer GG osoby która sprzedawała spolszczenie: 2238159 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 Doopy, przeciez Ty kupywales :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2006 Hehe, ale posta pisałem zanim kupiłem, nie ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach