www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2011 Poszukujemy osoby/firmy do poprawienia kodu źródłowego strony oraz małej zmiany kodu dla WHMCS potrzebne do wdrożenia nowej usługi. Oferty proszę kierować na PW lub email, proszę również o załączenie portofio lub adresy stron gdzie były one wykonane przez daną osobę. Prosimy również podać przybliżoną cenę za usługę, czas realizacji. Płatność tylko poprzez Paypal lub Moneybookers po wykonaniu usługi. Prowizję za przelew pokrywa wykonawca usługi. Nasza oferta zaczyna się od 100 złotych. Zastrzegamy sobie dowolny wybór oferty. MZone Group Hosting office [at] mzhost.co.uk Tel/Fax+441362853229 Kom: +447825612846 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 Nadal aktualne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 Irek odezwij się na GG. Może podołam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 RuFiK: a masz portfolio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 GG 7894369 (zawsze niewidoczny) Około godziny 16 wrócę z pracy, to jak coś to będę dostępny. Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 Nie ma to jak odpowiedź na pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 Akurat od Rufika nie potrzebuję, wiem co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 Ale ja chciałbym zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 Ale ja chciałbym zobaczyć. GG podałem. Publicznie nie ma sensu publikować informacji. Na co dzień web masteringiem się nie zajmuje. Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach