razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Witam. Mam pytanie. Mianowicie czy ktos rozliczal sie z dochodow pozyskanych za udostepnienie miejsca reklamowego na swoich stronach takim serwisom jak Novem.pl, adbid.pl, adtaily.pl cpmproftit.com? Na swoim koncie mam jakies drobne dochody, od 2 zł do 60 zl. Jednak nie jestem pewien jak powinienem rozliczyc sie z tego tytulu. Prosze o jakies rady. Z gory dziekuje za odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 jeżeli dostałeś kasę to jak najbardziej powinieneś się rozliczyć tak jak z każdego innego dochodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Temat był poruszany i jeśli nie uzyskałeś dochodów ~3k rocznie nie musisz się rozliczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Ze musze sie rozliczyc to wiem. Mam obowiazek zlozyc zeznanie podatkowe. Jednak czy wystarczy to uwzglednic w zeznaniu rocznym? gdzies czytalem ze do 20 dnia kazdego miesiaca w niektorych przypadkach... dlatego czy ktos juz rozliczal sie z podobnych dochodow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach