Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 Wysyłając przypomnienie o zapłacie użytkownikowi mojego hostingu , przez stary system przypadkowo wyleciało ponad 479 maili. oraz zostały one uwidocznione w wiadomościach użytkowników. Skrypt był uszkodzony tego nie przewidziałem. I martwi mnie to że zostanę posądzony o spam Co w tej sytuacji robić W regulaminie było napisane że użytkownicy zgadzają się na otrzymywanie wiadomości od naszej firmy ? Co dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 Olej. Jak ktoś będzie oburzony to przeprosisz i tyle. Nikt normalny za omyłkowo wysłane maile nie pozwie Cię a tym bardziej nie będzie czymkolwiek groził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 To przepraszaj ;] bo ja dostalem wszystkie te maile ;D i jak w naglowkach widze, to z outlooka wyslales... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 Tak były administrator to pisał że wyeksportowało .csv i narobiło kłopotów Administracja przez 14-16 latków na Hostdellu niegdyś miała katastrofalne skutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maus 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Chodzi o: Witam Przypominamy o płatności za konto WWW W celu odblokowania usługi prosimy o opłacenie usługi oraz rejestrację : Panel klienta Klient.hostdell.pl Prosimy przy rejestracji wpisywać nazwę konta. Informujemy w przypadku nie opłacenia konta w ciągu 7 dni konto zostanie skasowane oraz jego zawartość. Jeżeli chcesz z nami skontaktować zapraszamy do kontaktu poprzez Kontakt e-mail : admin@hostdell.pl Z wyrazami szacunku! Biuro Obsługi Klienta Hostdell.pl ? Szczerze to nie przypominam sobie, abym miał u was konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Proszę o odezwanie się na pw i podanie e-mail aby wykasować pana z bazy danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach