gibakrk 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 witam, poszukuję programisty/grupy programista+grafik/firmy do współpracy. Chciałbym zrealizować pewne projekty internetowe, niestety nie posiadam żadnych umiejętności programistycznych czy graficznych, do projektów wnoszę pieniądze, pomysłowość, zapał i chęć do pracy oraz "kapitał ludzki" (kilka, kilkanaście osó do prowadzenia i zarządzania projektami. Dlatego też potrzeba mi/nam osoby lub grupy osób, które zajmą się sprawami stricte "technicznymi" przy projektach. Co w zamian? Na ten moment mogę zaoferować udział w zyskach generowanych przez projekty, oczywistym jest, że konieczne będzie do tego spisanie stosownych umów między nami, wysokość udziałów do ustalenia, ale na pewno nie mniej niż 50%, bo wiem, że podstawą i koniecznością jest postawienie na nogi serwisu/ów. Na pewno ewentualni "wykonawcy" projektów będą posiadali większe udziały w zyskach niż reszta ekipy, wszystko inne jest sprawą ugadania się, dlatego serdecznie zapraszam do kontaktowania się ze mną - a dojdziemy do porozumienia. Kontakt: e-mail: rodaczesku@gmail.com PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach