urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2011 Witam, Pobrałem sobie skrypt do administracji shoutcasta. Zainstalował się tak jak powinien ale jak tworzę nowego użytkownika i chcę włączyć serwer to niestety ale pojawia się pusta strona i nic więcej się nie dzieje. A serwer jest cały czas "offline" Jest ktoś wstanie mi pomóc?? Pozdrawiam i z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2011 http://www.tarocistka.com.pl/ Widocznie trapi Cię jakieś pytanie. Tutaj znajdziesz odpowiedź. Nasz jasnowidz odpowie na dręczące Cię wątpliwości. Pomoże podjąć dobrą decyzję! Pamiętaj, że oprócz zdolności mistycznych, jest to człowiek o dużej inteligencji. No, wybacz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2011 Eee, a pliki shoutcast wgrales na serwer??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2011 A zmieniłeś mu port? Bo może chcesz ustawić kilka serwerów na jednym porcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 Eee, a pliki shoutcast wgrales na serwer??? Tak. A zmieniłeś mu port? Bo może chcesz ustawić kilka serwerów na jednym porcie? Pozmieniałem wszystkie porty i moim zdaniem z mojej strony zrobiłem wszystko tak jak powinno być. Bynajmniej tak jak pisało w README Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 A Twój serwer obsługuje uruchamianie skryptów? Na zwykłym hostingu nie zainstalujesz. Musisz mieć VPS lub Dedyka aby uruchomić serwer SC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 A Twój serwer obsługuje uruchamianie skryptów? Na zwykłym hostingu nie zainstalujesz. Musisz mieć VPS lub Dedyka aby uruchomić serwer SC Posiadam serwer VPS. Po przez konsole bez problemu potrafię uruchomić shoutcasta ale niestety po przez ten skrypt mi się nie udaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 Podaj link do phpinfo odpalonego na tym serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 A może ustaw prawa serwera (i plików)... chown -R www-data katalog_z_serwerem a następnie spróbuj odpalić Bo jeżeli www-data (apache) nie ma prawa do pliku to "za żadne skarby świata" ci nie odpali serwera którego właścicielem jest root Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Link do phpinfo: http://net-host.pl/phpinfo.php Co do chown -R www-data katalog_z_serwerem to zaraz sprawdzę dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2011 php-ssh2 bym radził zainstalować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 php-ssh2 bym radził zainstalować A jak to zrobić dokładnie?? (robiłem to apt-get install libssh2 ssh no i du*a) Dobry to kod czy nie?? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 Użyj szukajki, bo nie jesteś pierwszy, a pierwszym ssh2 robiłem ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 http://www.webhostingtalk.pl/topic/22513-co-tu-trzeba/ wyręczę cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach