klaq 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2011 Witam, Mam pewien problem, aktualnie korzystam z usług GłowaNet, oczywiście wina jest przez moją złą konfiguracje (brak wiedzy), no to przejdźmy do rzeczy, ja + 2 współpracowników posiadamy Outlook 2010. Założyłem w cPanel wszystkie potrzebne mi adresy e-mail, następnie dodałem je do mojej poczty Outlook, moi współpracownicy również to zrobili. Chciałbym, aby moja poczta działa w następujący sposób: Dostaje e-mail na adres xxx@xxx.pl i każdy z nas z osobna otrzymał ten e-mail na swój program pocztowy, dodatkowo jeśli ktoś odpiszę na tego e-maila w wysłanych będzie widać jego treść u wszystkich. Spodziewam się trochę maili od klientów w sprawach pomocy oraz innych sytuacjach, chciałbym to ogarnąć na 3 osoby, bez mieszania, szybko i efektywnie. Jak to zrobić, nawet nie wiem znaleźć pomoc w tej sprawie więc proszę o wyrozumiałość jeśli to już było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2011 1. Utworzyć skrzynkę xxx@xxx.pl 2. Dodać tą skrzynkę na każdym z Outlooków JAKO IMAP 3. Przy pierwszym wysłaniu wiadomości wybrać, aby elementy wysłane były zapisywane nie w lokalizacji domyślnej, a w folderze np. Saved na koncie IMAP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach