Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 Cześć poszukuję mniejszego vps'a z dużym bądź nielimitowanym transferem. Moje wymagania: lokalizacja Niemcy, UK (może byc też Polska, ale raczej bez limitu transferu nie znajdę) RAM: 256 (starczy) HDD: 10GB CPU: 600mhz - 1ghz Bardzo pasuje mi VPS 1 z budgetvps, ale boję się, że transferu mi braknie. 20-30zł miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 Z nielimitowanym transferem będzie Ci ciężko znaleźć za tą cenę. Sprawdź naszą ofertę , może będzie odpowiednia dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 http://vihost.pl używam, polecam. Za 20 zł netto masz 512 gwar 1024 burst i 500 GB transferu. 10 GB SAS wszystko co chcesz cpu 1 ghz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 Ewentualnie jeszcze masz do wyboru oferty z lowendbox.com, ja tam zawsze coś ciekawego upoluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 wybrałem vihost. Z ofert lowendbox.com byłoby ciężko ponieważ ostatnio ktoś wpierdzielił mi się na Paypala i na razie nie mogę się zarejestrować Dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2011 http://www.bhost.net/index.php?vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2011 Po co piszesz, jak już wybrał .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Bo moze ktos taki jak ja tez szukam czegos malego i kazda oferta jest przydatna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViHost.PL 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Bo moze ktos taki jak ja tez szukam czegos malego i kazda oferta jest przydatna. To napisz do jakieś firmy o zapytanie cenowe z takimi i takimi parametrami to większość firm raczej ci wyceni takowego. Np: zapraszam do nas; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Jak znajdziesz coś taniej od ViHost z takim supportem w Polsce to jesteś guru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach