Emitent 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 Witajcie, Mam nadzieję, że założyłem temat w dobrym miejscu... Posiadam hosting w OVH (nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, ale staram się wszystko dobrze wyjaśnić). Z kolegą bawimy się skryptem demoty kupionym na aukcji Allegro. Można powiedzieć, że strona wyświetla się poprawnie - u operatorów nie stosujących kompresji obrazków np Internet mobilny Orange. W momencie gdy wczytujemy stronę przez Orange free zamiast polskich znaków pojawiają się "krzaki". Jestem początkujący (i to mocno), jeżeli chodzi o php, html, css i dlatego proszę Was o pomoc. W załączniku screeny jak to wygląda.. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 Bądź tak miły i pochwal się adresem strony. ps. na łysinę najlepsza golarka, ewentualnie dla chautkoruf plastry miodowe (nie testowane) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emitent 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 hehe nie chwalilem się adresem bo .. to strona do testów w stylu pozmieniam coś tu i tam i zobaczę co z tego wyjdzie. Proszę, oto adres - http://jaklepiej.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach