sbvc 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2005 Nie znam się bardzo dobrze na serwerach dedykowanych(dopiero wchodzę w temat). Mam pytanie. Czy można taki serwer kupić/skonfigurować samemu i postawić go np. w domu?? Jeśli tak to gdzie mogę znaleźć firmy oferujące takie serwerki oraz czy koszty były by dużo wyższe od tych w internecie?? Chodzi mi o taki niewielki 40-80gb miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2005 Tutaj masz przykladowe ceny, Klik do tego koszty lacza, odpowiedniego srodowiska dla serwera itp. czy koszty były by dużo wyższe od tych w internecie Jesli masz na mysli oferty serwerow dedykowanych to z pewnością tak . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2005 Dzięki fujara. Ceny wcale nie są takie drogie. Wystarczy policzyć ceny roczne serwerów dedykowanych :)/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2005 Dzięki fujara. Ceny wcale nie są takie drogie. Wystarczy policzyć ceny roczne serwerów dedykowanych :)/ A liczyles koszty lacza ? Bo koszt zakupu serwera przy tym to z reguly pryszcz. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach