Granted 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 Witam Próbuje zmienić dnsy w Ovh na ip serwera. Zmieniłem ip w polu "A" i czy to wystarczy? Mam wątpliwości, ponieważ pomimo tej zmiany, w panelu w strefie DNS, nadal widnieją stare adresy przykładowo NS1.hostingodawca.pl NS2.hostingodawca.pl Czy powinienem zmienić na NS1.mojaodmena.pl?NS2.mojadomena.pl? Panel Ovh jest mało przyjazny Ps serwer jest skonfigurowany poprawnie, jedyny kłopot to ustawienie DNSów w Ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Nie, to nie wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Webb, to się rozpisałeś. Nie szkoda Ci było klawiatury? Granted, zmień obsługę DNSów dla domeny na dnsy OVH. I dopiero wtedy zmień rekord A dla domeny. I ewentualnie MX jeśli chcesz obsługiwać pocztę na swoim serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 @up Lepsze to niż nic, pisałem z telefonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach