draker 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 Witam. Kupię serwer VPS / opcjonalnie serwer web o następujących parametrach: Dostęp do CPU minimum dwurdzeniowego, około 1GHz na rdzeń RAM: około 300MB HDD: około 30-40GB Transfer: 1TB DOSTĘP do łącza minimum 30mbps, preferowane 100mbps Pliki legalne Lokalizacja: Europa (UK, FR, DE, Holandia). Cena: do 50zł /mc (od razu zaznaczam: biorę ofertę najtańszą) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 Za 50 złotych nie dostaniesz VPS z transferem 1TB, u nas to wygląda tak: http://www.webhostingtalk.pl/katalog/promocja/35-vps-dla-ciebie-mzone-group/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draker 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 MZone, dlatego piszę w działe Giełda, bo tutaj dostaję oferty od ludzi prywatnych, a nie od firm, a u takich dostanę (zresztą już mam jedną ofertę na pw, ale czekam na inne, jeszcze tańsze) Miałem u was w Mzone VPSa, prędkość świetna, tyle że po prostu 600GB mi nie wystarcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draker 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 NIEAKTUALNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach