daniel218 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Witam serdecznie, Potrzebuje serwera proxy najlepiej w Polsce. Jest mi on potrzebny w celu ominięcia zabezpieczenia hotfile, który blokuje IP mojego serwera i klienci nie mogę pobierać plików z tego serwera. Posiadam serwis iDekta.pl Bardzo proszę o jakieś linki lub oferty. Osoby które się tym zajmują proszę o kontakt na nr.gg: 800135 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Witam, napisz jaki traffic potrzebujesz i jaki masz budżet. łatwiej będzie doradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daniel218 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 Traffic nie gra roli, coś ok 500GB mogło by być z możliwością dokupienia więcej. Cena już zależy od usługodawcy i ja się dostosuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daniel218 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 Temat do zamknięcia. Uzyskałem pomoc:) Jeśli macie te same problemy i chcecie je rozwiązać zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach