Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Witam, czy ktoś bawi się w typowanie? Szczególnie na bwin.com? Możecie mi coś o tym powiedzieć? Jest to bezpieczne? Są jakieś haczyki? Z góry dzięki. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Witam, czy ktoś bawi się w typowanie? Szczególnie na bwin.com? Możecie mi coś o tym powiedzieć? Jest to bezpieczne? Są jakieś haczyki? Z góry dzięki. Pozdrawiam Typuje tam. Bukmacherka jak to bukmacherka. Jakie niby haczyki masz na myśli?bo niezbyt rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Jedynym haczykiem jest HAZARD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Jakie niby haczyki masz na myśli?bo niezbyt rozumiem. Jakieś ukryte opłaty/abonamenty...? Kruczki w regulaminie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Ja kiedyś, w innym miejscu zamieszkania sporo grałem w STSach, co do serwisów online, to używałem tylko expekt.com. Haczyków nie widzę, bo w czym mają być - akurat hazard jest "spoko" jeśli chodzi o haczyki, bo szybko by ludzie olali te serwisy gdyby tam było naciąganie. A tam po prostu się kasę traci na wtopach : ) Ja ogólnie jestem na zero z tym wszystkim, wiec traktuję to jako rozrywkę. Teraz już nie gram, szkoda kasy : ) Nie wiem jak na bwin i innych, ale na expekt abonamentów nie było - ładujesz konto przez kartę, grasz, wypłacasz, gdy masz powyżej iluśtam (chyba 50zł). I wszystko jasne : ) gorzej jak mistrz Rumunii przegra u siebie z beniaminkiem z golem w 90. minucie - to dopiero jest tupet : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Jakieś ukryte opłaty/abonamenty...? Kruczki w regulaminie... Chyba nie wiesz co to jest typowanie i hazard. Nie rozumiesz chyba kompletnie tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Jakie ukryte opłaty ? Wpłacasz kasę im na konto i grasz za te pieniądze które wpłaciłeś nie masz kasy nie grasz tylko czytasz reklamy zachęcające cie do wygrania dużej sumy . Ja wychodzę z założenia bardzo prostego jeszcze nikt nikomu nie oddał za darmo pieniędzy . Dla przykładu : Wygrywasz przypuśćmy 500 zł za 5 zł kwota co prawdę jak na STS śmieszna, cieszysz się bo wygrałeś a to sobie myślisz zagram jeszcze raz tym razem za 100 zł kupon przegrywasz puszczasz 5 takich zakładów po 100 zł i pieniądze które wygrałeś i wpłaciłeś wracają do nich czysty zysk a co najlepsze brak opodatkowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Dobrze wiem na czym to polega. Ale zawsze warto zapytać kogoś, kto miał z tym styczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2011 To ja się podepnę pod temat Kilka razy próbowałem tradycyjnymi metodami, grając u kolektora sportowego takiego jak choćby bwin. Ostatnio chciałem jednak spróbować czegoś generującego większy dochód i przeszukując internet natknąłem się na coś takiego http://www.sporttrader.net/index_pl.html Co o tym myślicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2011 Jakiś syf, strona na poziomie Web1.0, na oko z roku 2000 albo robiona przez gimnazjalistę, w dodatku jakieś książki do kupienia, bzdury... wygląda na piramidkę partnerską jakąś czy inne licho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach