Various 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 Ok, czekam jeszcze na odpowiedź od sprzedającego Cisco - jak jest z odłączonymi wentylatorami. Jestem w stanie ponaklejać na taśmie termoprzewodzącej radiatory na procesory w przełączniku, mogę także jeszcze dokupić parę wentylatorów np. Scythe które są cichsze. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Various 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 Witam Zakupiłem switcha Cisco, CMS (webowy interfejs zarządzania) chodzi dziwnie, rzuca błędami. Szukam jakiegoś podręcznika, który opisze standardowe kroki konfiguracji takie jak: konfiguracja vlanów, portów, prędkości, QoS itd. Jestem jeszcze zielony jeśli chodzi o IOS i użytkowanie tego. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 no www zawsze w cisco dziwnie chodziło i do konfiguracji zawsze był IOS (trochę gorszy od tego z Junipera pod pewnymi względami ale znośny) podręczniki masz na stronie cisco jeżeli znasz angielski jak nie http://lukasz.bromirski.net/projekty/cisco_faq_pl/cisco_faq_pl.html albo materiał z CCNA przerób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach