nikel1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 Witam, mam pytanie, jak najłatwiej i najszybciej dokonać przeniesienia domeny na innego właściciela? Czy musi to być koniecznie cesja, z wysłaniem dokumentów do odpowiednich podmiotów, czy można bez tych procedur się obejść...? Czy wystarczyłoby zmienić dane abonenta domeny? Czy przeniesienie domeny wewnątrz az.pl, byłoby dobrym rozwiązaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 Zgodnie z prawem powinna być to "papierowa" cesja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikel1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 kontynuuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 http://netart.pl/biuro-prasowe-cesja-domeny-wykonana-on-line-jest-niezgodna-z-polskim-prawem.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 Bez papierku nie obejdziesz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikel1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 a transfer wewnętrzny domen w az.pl, to brzmi niezle, nie sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 Ale właściciel domeny nie powinien być zmieniany bez stosownych dokumentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikel1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 ale możnaby tak zrobić, tak między nami... ciekawe czy coś się płaci, podobno na te ich promocje trzeba uważać, ktoś korzystał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 A to nie będzie tak, że w obrębie AZ po prostu doda się domena z innymi danymi, ale żeby zmienić to i tak trzeba będzie słać papierki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikel1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2011 faktycznie, coś pomyliłem. To jak to zrobić po kolei, żeby przenieść domenę na nowego właściciela i do innego usługodawcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2011 Ja bym to zrobil poprzez dropped.pl/aftermarket.pl Transfer u tego rejestratora zmienia dane abonenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach