Lemex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 Witam, chętnie sprzedam RPS II z oferty OVH. Zakupiłem go dość niedawno jednak okazało się że potrzebuje czegoś mocniejszego dlatego nie pozostaje mi nic innego jak odsprzedanie maszyny Data wygaśnięcia to 2011-09-01 tak więc jeszcze sporo. Oczywiście istnieje możliwość wystawienia aukcji allegro na życzenie, ale należy wtedy doliczyć koszty prowizji do ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 A proponowana cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lemex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 A proponowana cena? sprawdź proszę pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lemex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 Oferta nadal aktualna. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt. Cena sporo niższa niż przy kupnie maszyny od ovh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtronic 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 Jak nikt się nie znajdzie to ja proponuje 30 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lemex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2011 Jak nikt się nie znajdzie to ja proponuje 30 zł. 30 zł? Dobre na serwerze pozostało jeszcze ponad 8 miesięcy, a sam miesięczny koszt to 74 zł. Nie wspominając o opłacie instalacyjnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lemex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2011 SPRZEDANY - temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach