qckq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 Witam, Potrzebuję serwera dedykowanego, lokalizacja PL , cena do 200zł miesięcznie, parametry jak najwyższe z możliwych. PS. Mogą przedstawiać swoje oferty firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 Sprecyzuj swoje wymagania. Nikt nie dysponuje szklaną kulą, by wiedzieć czy kładziesz nacisk na CPU, wielkość ramu, potrzebujesz dużej powierzchni dyskowej, czy wydajności dysków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qckq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 W takim razie 2 rdzeniowy procesor najlepiej.(ew. jeden duży) AMD/Intel - bez róznicy RAM 1GB no lub wiecej DYSK - 250gb spokojnie starczy w b.duzym zapasie. Traffic : 500GB+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 A nie wolisz VPSa z gwarancją zasobów w ATM w takiej cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 Zapraszam do zapoznania się z tą ofertą: http://netdc.pl/pokaz-spec/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiveNet.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 W takim razie proponuję: http://www.livenet.pl/index.php?2,serwer-dedykowany-magic Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qckq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 Ok już wybrałem, /close Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 Pochwal się co wybrałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qckq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 NETDC.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawidPartyka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 ja dorzucę moją oferte w tym zakresie cenowym: Procek: 2x2.8ghz Pentium D Ram 2G Dysk: 500G Transfer m-c 1500GB ip: x2 Cena 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2011 ja dorzucę moją oferte w tym zakresie cenowym: Procek: 2x2.8ghz Pentium D Ram 2G Dysk: 500G Transfer m-c 1500GB ip: x2 Cena 200zł Nie wiem czy zauważyłeś, ale autor już wybrał serwer dedykowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach