Donaj 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 Witam, Posiadam serwer w hetzner, 24gb, ~ dokupiłem ip raz, zapłaciłem za instalajce 65 euro, i teraz mam pytanie czy jak będe kupował następne ip to musze płacić kolejny raz? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 A nie łatwiej spytać u źródła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donaj 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 A nie łatwiej spytać u źródła? Jak by było łatwiej to bym nie pytał tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 Chodzi ci o podsieć IP? http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/flexipack Nie masz opłat miesięcznych tylko setup jednorazowy dla każdej nowej podsieci - co na dłuższą metę wychodzi taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donaj 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 Chodzi ci o podsieć IP? http://www.hetzner.d...erver/flexipack Nie masz opłat miesięcznych tylko setup jednorazowy dla każdej nowej podsieci - co na dłuższą metę wychodzi taniej. Czyli płace kolejny raz 25 euro za 15 ip i 65 za instalacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 Nie, tylko 25 euro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donaj 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2011 Nie, tylko 25 euro. Podobno raz na miesiąc się płaci za instalacje, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2011 (edytowany) Nie. Instalacja jak sama nazwa wskazuje, tylko za pierwsze uruchomienie pakietu. Edytowano Styczeń 22, 2011 przez Hekko.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donaj 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Nie. Instalacja jak sama nazwa wskazuje, tylko za pierwsze uruchomienie pakietu. Hmm, kolega u którego biore vpsa a posiada ten serwer twierdzi że co miesiąc trzeba jeszcze płacić za flexi packa, zgubiłem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Żeby skorzystać z opcji dokupienia dodatkowych adresów IP musisz mieć FlexiPack. I teraz - za ficzer FlexiPack płacisz co miesiąc. Za przydział adresacji płacisz raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2011 Dokładnie, co miesiąc płacisz tylko za Flexi Pack i raz za instalację podsieci którą wybierzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach