ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2011 W Nephax jest jest nowa oferta i nie zauważyłem tu na forum żadnej informacji o tym. http://nephax.com/serwery Seria Eco1 jest w bardzo bobrej cenie. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2011 Promocja nieograniczona czasowo? Ceny jak w ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2011 Promocja nieograniczona czasowo? Ceny jak w ovh oferta do wyczerpania sprzetu. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2011 co to za sprzęt bo nie mogę znaleźć? noname? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2011 Ceny jak w ovh Jak na Polski rynek to ceny są bardzo niskie, do ovh nie będziemy porównywać co to za sprzęt bo nie mogę znaleźć? noname? Nie oczekujcie za tą cenę Della Wygląda na poskładane rack'i. Fajnie stworzona oferta, jeden procesor mniej problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2011 Nie oczekuje tylko pytam co to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2011 oferta ogólnie fajna tylko tutaj więcej info odnośnie jeszcze jej: http://nephax.com/promocja201012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 co to za sprzęt bo nie mogę znaleźć? noname? Pewnie coś opartego na supermicro, ewentualnie intel/tyan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 stawiam na supermicro bardzo tanie albo cos z chin bezposrednio (gigabyte ?), moze jakies twiny albo quady, tyan tak taniego rozwiazania nie ma, intel jest drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 stawiam na supermicro bardzo tanie albo cos z chin bezposrednio (gigabyte ?), moze jakies twiny albo quady, tyan tak taniego rozwiazania nie ma, intel jest drogi Od razu z tajlandi Przecież piszą że ram i dyski "pecetowe" więc może to być jednocześnie kadłubek HP, lenovo + / - zabawa z ramem, dyskami i cpu (ten cpu jest dosyć tani). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 ale to platforma kosztuje najwięcej i na niej można najwięcej zaoszczędzić, cala reszta przy najtanszym modelu to może z 1500 zł wyjdzie ale jest to przeszacowane nie wiem jak ty ale ja co roku zwiedzam targi zeby zobaczyc co nowego male chinskie dlonie oraz duzi producenci maja i jakiej jakosci to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2011 nie wiem jak ty ale ja co roku zwiedzam targi zeby zobaczyc co nowego male chinskie dlonie oraz duzi producenci maja i jakiej jakosci to jest Nie wiem ja mam dostawców którzy to robią za mnie, nie wmówisz mi że przyjeżdżają do Ciebie tirami / kontenerami płyty główne z chin (akurat znam import z tych okolic i orientuję się jakie ilości towaru należy zamawiać by to miało sens, cło, transport, etc. etc.) podobnie z terenów UE - nie jest tak kolorowo jak się wydaje. EOT Michał dał fajną ofertę i kropka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach