pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Witam poszukuje osob do prowadzenia sieci serwerow do gry cs source "steam" Osobay musza byc w tym obeznane. Szukam: 2 administratorów forum 2 h@ do serwerów grafika adminow na serwery 2 ludzi od forum Pisać na gg 6197192 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Jaka kasę proponujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Zapewne to akcja charytatywna i nic z tego nie będziesz miał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 A skąd wiesz Widzę, że strona w DC Ncgroup siedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Pewnie livenet za 170zł i dlatego szuka 3 osób po 50zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2011 Ja w cs i hlds już się nie bawię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2011 Ja nie chce miec z tego zadnego zysku poprostu chce stworzyc dobra siec ale samemu mi sie to nie uda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach