Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Witajcie. Chcialbym się nauczyć obsługi kont shell tzn dowiedzieć się co i jak. Nie mogę niestety znaleśc żadnych łopatologicznych poradników dla zielonych. Może mi ktoś wytłumaczyć lub podesłać materiały po polsku co i jak z tymi kontami?? Jakby się ktoś pytał po co mi to - trzeba pogłębiać swoją wiedzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 a wiesz co chcesz robić na takim koncie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Patrzałeś tutaj?: howtoforge.com Jest tam ogrom poradników jak to zrobić. Nie jest popolsku, ale włącz zwykły Google translate i masz Polski język. No i to, na początek : http://komputery.spr...aczyc-sie-z-ssh W ogóle radziłbym zainstalować Tobie Linuxa, bez różnicy jaka dystrybucja. Tam masz wiele operacji wykonywanych w konsoli, bardzo fajne ćwiczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2011 Jakbyś potrzebował jakiejkolwiek pomocy w zakresie obsługi systemów Linux, odezwij się na PW. Postaram się pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach