Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Zapraszam serdecznie do licytowania http://allegro.pl/show_item.php?item=1405889120 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Daj prawdziwe statystyki a nie te z wyceny strony to wtedy może ktoś zalicytuje za więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Skąd mam ci dać "prawdziwe" nie rozumiem zbytnio twojej prośby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Jedyne statystyki uu/uv jakie podałeś to te wynikające z wyceny która jest na samym końcu aukcji. Takie statystyki przy wycenie łatwo oszukać a resztę obrazków sam mogłeś wrzucić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Ktoś patrzył czy mu pliki wskakują na plikowiec?? bo mi nie chce wskoczyć plik 134 kb photoupload sam bym chetnie kupił , ale plikowiec............nie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Mi takze sie nie wrzucaja pliki na plikowcu :/ a wrzuciłem 30 kb jak i plik pare Mb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Hmm..dziwne, wcześniej działał plikowiec prawidłowo zgłoszę swojemu znajomemu błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach