Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Pare dni temu odpaliliśmy startup Piontak.pl. Być może część osób zainteresuje jego idea i będzie z niego korzystać "Piontak to platforma prostych usług wykonywanych na odległość - w standardowych cenach 5, 20, 50 lub 100zł. To Ty decydujesz kiedy i jak pracujesz. Wykorzystaj swoje zdolności i zarabiaj przez internet!" Feedback mile widziany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Bardzo fajne, tylko szkoda, że taki niski zasięg cenowy, nie jestem targetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Mnie bardziej zastanawia, dlaczego niepoprawne formy i inne dziwaczne potworki językowe są wykorzystywane przy budowaniu "profesjonalnych" stron. Co to za słowo "piontak"? Domena "piatak.pl" jest do kupienia, "piątak.pl" wolna... Ale nie, trzeba było wykorzystać niepoprawną formę. Sorry za rant, ale to naprawdę przyprawia mnie o obrzydzenie (nawet bardziej niż ten świński ryj w logo strony, który bardziej pasowałby mi do ubojni trzody chlewnej, niż jako "skarbonka"). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 d.v to samo pomyślałem... ale potem "a może to nie 'piątak' w sensie od piątki"... dla mnie to bardzo dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Nawet jeśli ten "piontak" nie ma oznaczać "piątaka", czyli pięciu zotych, to i tak jest bzdurą, bo takiego słowa w Słowniku Języka Polskiego PWN nie znalazłem Nawet Wujek Wielkie G po wpisaniu tego słowa wywala jedynie jakieś nicki i amerykańskie nazwiska... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 1. jw: domena 2. meta do poprawy: title, descr, key (tych brak) 3. na głównej przydałoby się napisać co to jest: wchodzę i wiem, jak w tvn24 - wstajesz i wiesz;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Dla mnie sie podoba i nawet dałem swoja oferte http://piontak.pl/offert/show/32_Przetlumacze_Teksty_Strony_Francuski_Polski_Polski_Francuski.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 A klikalny link gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 łoooo hoho ostro http://www.fiverr.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 łoooo hoho ostro http://www.fiverr.com/ no comment... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 To było do przewidzenia, a reunion.com i nasza-klasa to co... : ) Rzadko kiedy coś mega oryginalnego jest stworzone - ba, to rzadko kiedy odnosi sukces, jak jest zbyt odkrywcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Nie chodziło mi o klona (uwielbiam klony! ) i nie ma nic w tym złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 cos nie wypalilo Sami sprzedajacy/oferujacy cos sa nie ma kupujacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Ja nawet chciałem wziac za piatke ta reklame u ciebie ale 1. nie da sie zarejestrowac, ciagle każe akceptowac regulamin 2. po sprawdzeniu wyszlo, ze juz mam u ciebie boxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach