hicky 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2011 Zainstalowałem pewien panel i w logach panelu wywala mi . I nie wiem czego brakuje . Wiem jakze jakiegos pliku brakuje ale . conf file found: /etc/proftpd/proftpd.conf DefaultRoot ~ DefaultRoot ~ Starting ftp server: proftpd - unable to set LC_ALL: No such file or directory Oraz problem z Crontab . Dodałem wpis do crontabe -e, lecz zawsze panel wywala błąd. LOGIN AND SET A CRONTAB TO RUN STATS crontab -e * * * * * cd /games;bash ./POST.sh Jest to panel Gier . Wiem, że nie na tym forum, lecz na GHT mam bana . "Servergears" i ew. czy ktoś ma spolszczenie na odsprzedaż . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2011 Teraz mam taki zonk . ftp: attempting to connect 188.116.2.170:21 Warning: ftp_login() [function.ftp-login]: Login incorrect. in/var/www//app/ftp.php on line 40 ftp login failed ftp.php - linia 40 . [font="'Andale Mono"][size="3"]<?php //003ab[/size][/font] [font="'Andale Mono"][size="3"]if(!extension_loaded('ionCube Loader')){$__oc=strtolower(substr(php_uname(),0,3));$__ln='ioncube_loader_'.$__oc.'_'.substr(phpversion(),0,3).(($__oc=='win')?'.dll':'.so');@dl($__ln);if(function_exists('_il_exec')){return _il_exec();}$__ln='/ioncube/'.$__ln;$__oid=$__id=realpath(ini_get('extension_dir'));$__here=dirname(__FILE__);if(strlen($__id)>1&&$__id[1]==':'){$__id=str_replace('\\','/',substr($__id,2));$__here=str_replace('\\','/',substr($__here,2));}$__rd=str_repeat('/..',substr_count($__id,'/')).$__here.'/';$__i=strlen($__rd);while($__i--){if($__rd[$__i]=='/'){$__lp=substr($__rd,0,$__i).$__ln;if(file_exists($__oid.$__lp)){$__ln=$__lp;break;}}}@dl($__ln);}else{die('The file '.__FILE__." is corrupted.\n");}if(function_exists('_il_exec')){return _il_exec();}echo('Site error: the file <b>'.__FILE__.'</b> requires the ionCube PHP Loader '.basename($__ln).' to be installed by the site administrator.');exit(199);[/size][/font] [font="'Andale Mono"][size="3"]?>[/size][/font] [font="'Andale Mono"][size="3"]a potem w ... takich kodów . A to kod z linii 40 [/size][/font] [font="'Andale Mono"][size=2]RJt/qDSfffy4dIuZ7HDqROByhRkJv6xBRLqUsqSPuuTCk5USjqnNJNnBE16t5FlO8+59agZ7pnRq[/size][/font] [font="'Andale Mono"][size=2] [/size][/font] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach