Change 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 Witam Przez ostatni miesiąc - dwa kombinowałem z różnym umiejscowieniem reklam (baner, tekst, wszystko, wszędzie) na moim forum, bo wiadomo - wrzucenie banera na str główną nie gwarantuje "klikalności". Z tych małych "testów" wyszło na to, że fajnie klikane były reklamy tekstowe adsense - ramka - między ramkami wyglądającymi dokładnie tak samo jak reklamy - trochę zmyłkowo dla użytkowników, oraz wbrew pozorom, zwykły wielki baner wrzucony w miejsce które wiele ludzi pomija, ale widzi - np. nad działami forum. Z tym że wyniki na poziomie 1-3 clicks na ~400UU to marne wyniki. Jakie Wy macie doświadczenia? Gdzie najlepiej umieścić reklamy? Jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 Ja umieszczam klasycznie, między topem z nawigacją a resztą strony. Przy czym lokalizacje mam określoną w ustaleniach z reklamodawcą a rozliczam się przez CPM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach