Daku 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Witam nie będę sie rozpisywał a więc do sprzedania (ma mój znajomy): Serwer VPS Parametry: 2x2.8 10 gb dysk 5 mb bez limitu transferu opłacony na 90 dni 100~ zł w portfelu Opłata za miesiąc 48 zł. czyli 90 dni + 2 msc. Cena do Negocjacji: 200 ZŁ Kontakt Daku: GG: 2623298 Mail: szo23el@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 hej, oferta wygląda na przekręt (to tak dla innych, naiwnych). Napisz proszę skąd 'znajomy' posiada ten serwer VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 A RAM ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Pewnie tyle 256 MB - gwarantowany RAM 512 MB - maksymalny RAM bo to w logout.pl stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Pewnie tyle 256 MB - gwarantowany RAM 512 MB - maksymalny RAM bo to w logout.pl stoi To samo chciałem powiedziećm że w logout. Do Autora dlaczego sprzedajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daku 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 sorki zapomniałem o ramie 1024 MB sprzedaję ponieważ przechodzę na dedyka proste maszyna świetnie się spisuje i to nie jest żaden przekręt jak to mówię inni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 sorki zapomniałem o ramie 1024 MB sprzedaję ponieważ przechodzę na dedyka proste maszyna świetnie się spisuje i to nie jest żaden przekręt jak to mówię inni A widziałeś kiedyś oszusta, który otwarcie przyznaje, że jest oszustem? Wystaw aukcję na allegro, podlinkuj ją w temacie, a na pewno znajdzie się osoba chętna do zakupu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daku 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 wystarczy ??? http://allegro.pl/show_item.php?item=1411214867 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 Gdyby to był Xen . Heh . To bym wrócił do logout. Bo na OPENVZ nie lubię krzaków stawiać . P.S. Cena możliwa do negocjacji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daku 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 tak pisze nawet w aukcji zapomniałem dodać na koncie są 2 domeny ( sprzedaję z kontem ) i hosting www 10 gb/100 transfer mies. też sprzedaję z kontem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daku 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 obniżka tylko 150 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach