Seban 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Witam, Szukam skryptów w php do sprzedania Proponujcie mi tylko te które nalezą do was. Prosiłbym za każdym razem link do dema + cenę. Także, jeżeli ktoś z was jest grafikiem, programistą to też niech na pisze podając portoflio + cennik. z góry dziękuje. Seban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Jakich skryptów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 @up:masz w podane w temacie jakich skryptów poszukuje autor pierwszego postu - "wszelkiego rodzaju" Chociaż nie bardzo rozumiem celowość tak ogólnych poszukiwań... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seban 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Też jestem programistą i prowadzę strony internetowe. Szukam wiec wszelkiego rodzaju skryptów które mógłbym użyć i zaoszczędzić czas. Najbardziej interesują mnie gry przez przeglądarkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 http://scriptmafia.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seban 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Please complete a survey to unlock this page. Sorry for inconvenience. Nie da się dostać do strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 http://bramka.proxy.net.pl/ (powinieneś wiedzieć jak obejść takie rzeczy skoro jesteś programistą) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Please complete a survey to unlock this page. Sorry for inconvenience. Nie da się dostać do strony JS Off Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 http://hotscripts.com - 1. przystanek w poszukiwaniu skryptów (wszelkiego rodzaju). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seban 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Nie no.. prosze o pisanie jak macie jakieś ciekawe skrypty po polsku na sprzedaz a nie odsylacie mnie na 150 róznych stron. Szukam przede wszystkim silnikow gier przez przeglądarkę. Jak nie jesteście właściecielem skrypty, to nie piscie. dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Piszesz niejasno, nie wiadomo o co chodzi, do tego z bykami. To nie jest webhelp, trzeba bardziej profesjonalnie napisać na temat danej kwestii, a nie rzucać krótkie hasła. Przy grach online, jeśli nie chodzi o zagraniczne masówki, to pewnie chodzi o jakieś indywidualne prace, ale podejrzewam, że nawet, jeśli ktoś tu tworzy gry online, to na zamówienie z prawem wyłączności i bez prawa odsprzedaży. Jeśli chcesz zamówić skrypt do napisania, to dokładnie opisz o co chodzi i podaj cenę, jaką możesz zapłacić. Jeśli chcesz hurtem kupić 200 skryptów gier online, jak to bywa w serwisach typu gry.pl, to szukaj tego w Sieci, raczej po angielsku. Mam obawy, czy jesteś programistą. Wydaje mi się, że szukasz jakiegoś pack-u tanich minigierek, skryptu półpirackiego na poziomie alledrogo. Wyprowadź mnie z błędu i napisz dokładnie co chcesz osiągnąć, czy coś zamówić, czy jednak szukasz w pakiecie gierek online. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Miłosz, a może chodzi o znalezienie początkujących w "branży", młodych ludzi, którzy swoje (wbrew pozorom często niemałe) umiejętności sprzedają za grosze. Widywałem już cwaniaków, którzy polowali na takie okazje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Co później z tymi skryptami będziesz robił? Sprzedawał? To będziesz musiał kupić prawa do odsprzedaży skryptu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venres 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 Najbardziej interesują mnie gry przez przeglądarkę Wątpie by ktoś pisał dla hobby takie skrypty bo to jednak nie mała praca . Prędzej indywidualne zamówienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 Albo pozbierać skrypty za grosze i opychać za smsy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach