ryzio 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Potrzebuje serwera pod utrzymanie kont klientów na których są zainstalowane systemy CMR + HR. Obecnie wystarczał VPS, niestety z czasem przybyło danych i VPS umarł, w sumie to kilka razy już umierał i tak sadze, że nie wstanie po kolejnym, albo firma mnie kulturalnie wyprosi. NA CZYM MI ZALEŻY: CPU: nie musi to być xenon, core 2 duo też będzie już z nadwyżka RAM: 2 GB spokojnie starczy HDD: tu niestety pojawia się problem najlepiej 250 GB lub 500 GB TRANSFER / POŁĄCZENIE: hmm.. dużej przepustowości nie potrzeba, ale jednak te 2-3 TB przydał by się. + możliwość powiększenia lub łącze 10 mb bez limitu też możliwością zwiększenia. IP: tak ze 4 + możliwość zwiększenia puli. KOLOKACJA: miło by było w Polsce, ale za granicą też może być. FUNDUSZ: Nie chce się ładować w serwery za 1000 zł + bo nie takiego szukam, a więc osoby z takimi ofertami proszę nie spamować i nabijać postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Zapytaj Pawła z ionic.pl o ofertę. Na pewno ułoży jakąś optymalną dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Witaj Może ci podpasuje ten serwer z oferty u nas za 390 + jakis bonus transfer, hdd powiekszenie kosztuje symbolicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryzio 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 TheONE a jaki bonusik tego transferu i ie powiększenie do 500 gb ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 na prv moze porozmawiajmy, nie lubie szczegolow publicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Witam, Mam dla Pana ciekawą ofertę spełniającą Pana wymagania. Zapraszam pod bok@netdc.pl. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryzio 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2011 Nadal aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2011 Hostdell.pl -> oferta indywidualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach