OtherCoder 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Witam ostatnimi czasy zepsuł się mój routerek, jakoś się tam sprawował także go nie wymieniałem, a drugiego takiego nie kupię, bo to starszy model. Od tego czasu jadę na chińskim cudzie techniki ZTE 852. No ale nie bardzo mi to odpowiada z wiadomej przyczyny. I tu mam do was wszystkich prośbę o wskazanie konkretnych dwóch, trzech modeli działających z OrangeFreedom, najbardziej zależy mi na bezawaryjności, a po drugie z jak największym zasięgiem (latem w ogrodzie się przydaje). Prosze nie odsyłać mnie do allegro, bo byłem i nic się nie dowiedziałem. Chciałbym usłyszeć opinię użytkowników, którzy mają dany sprzęt i zechcieli podzielić się wrażeniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Ja to oferuje routert D-Link DIR-635. 3 Antenki sa. Jezeli chcesz miec w ogrodzie wi fi, to radze kupic lepsze i mocniejsze antenki . Jak narazie mam teb router z pol roku jak nie wiecej. Z tylu jest takze wejscie USB, na np. podlaczenie dysku, klucza usb lub modemu na internet mobilny. Poza tym jest wejscie ethernet na polaczenie oraz 4 na podlaczenie komputerow, lub czego chcesz przez ethernet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 A jaki przedział cenowy? Bo jak szukasz do 200zł to może być ciężko Jak kilka setek więcej to już można poszaleć z ofertami. Do 200zł to EDIMAXy ci pozostają. Dobra firma sam mam taki router i nie jest zły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Do 200zł to EDIMAXy ci pozostają. Dobra firma sam mam taki router i nie jest zły. Głupszego pomysłu nigdy nie wyczytałem ;-) Bezpośrednio, jeśli szukasz routera z modemem ADSL możesz wybrać Linksysa WAG120N, jeśli zaś masz modem i możesz go podłączyć pomiędzy kontaktem telefonicznym a routerem to wybieraj Linksysa WRT54GL ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 http://allegro.pl/tp-link-router-wifi-adsl-td-w8901g-neostrada-netia-i1391155478.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 A ja polecam wszystko co jest oparte na broadcomie :-) Możliwość regulacji SNR to świetna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach