Scoiataell 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Witam. W związku z dużą ilością koderów, a zarazem grafików na tym forum, pozwoliłem sobie zostawić ogłoszenie. Zatrudnię osobę, która wykona stronę sklepu internetowego o tematyce IT. Wymagań nie mam dużych. Główny nacisk kładę na przejrzystość oraz poprawność działania skryptu. Grafika nie musi być zaawansowana. Dla przykładu podaję: esc.pl, ram.net.pl, agito.pl. Zależy mi na czasie, wiem, że wykonanie sklepu internetowego nie pochłonie bardzo dużo czasu, ale zdaje sobie też sprawę z tego, że strona nie powstanie w 2 dni (no chyba, że ktoś jest mega zdolny ). Cena do uzgodnienia, czekam na propozycje z Waszej strony. kontakt email: dawidgancarz@interia.eu gg: 9306891 Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Przybliżony budżet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OtherCoder 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Ja bym najpierw zapytał o hosting gdzie to ma się znajdować. Niejednokrotnie byłem postawiony przed faktem że osoba zlecająca dysponowała zbyt cienkim hostem dla danego rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoiataell 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Hosting jest cały czas poszukiwany. Pierwotne pomysły to najbogatsze opcje hostingu www w marce unixstorm.org. Jednak jeżeli to będzie za mało to będę myślał nad serwerami wirtualnymi (vps). Dziękuje za zainteresowanie tematem i byłbym wdzięczny za wszelkie porady do poprawnego ukończenia tego projektu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Jak "porady"... lepiej napisz ile masz na zatrudnienie speca od tych rzeczy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach