datanet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Witam, Czy macie jakieś doświadczenia w sprzedaży całego hostingu? Interesuje mnie jak się wycenia takie transakcje, czy jest to np. roczny czy dwuletni dochód? Pytam z pozycji ew. sprzedającego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datanet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Z 3 lub 6 miesięcy w tył Rozwiń to zdanie proszę, bo nie rozumiem. Własny sprzęt i wkład pracy umiem wycenić, interesuje mnie raczej kwestia wyceny klientów. Czytałem kiedyś, że bierze się dwuletni dochód z klientów jako cenę wyjściową za całość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krdc.pl 91 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Witam, Czy macie jakieś doświadczenia w sprzedaży całego hostingu? Interesuje mnie jak się wycenia takie transakcje, czy jest to np. roczny czy dwuletni dochód? Pytam z pozycji ew. sprzedającego. Wszystko zalezy - glownie od rentownosci sadze ze jak napiszesz pi*oko co chcesz sprzedac to bedzie Ci latwiej uzyskac konkretne odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 Wszystko zależy od marki, jeśli zbierałeś klientów na Alegro, to raczej nie osiągniesz dużej kwoty. Oczywiście jest też ważny sprzęt, ilość tych klientów i zysk, jednak z tym to już różnie bywa. Jak to się mówi, nie sprzedaje się kury znoszącej złote jaja, więc te wszystkie wyliczenia jaki to zysk osiągniesz, raczej nie mają większego znaczenia. Zapraszam na PW, pomogę Ci wycenić wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach