urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Witam ponownie Nie będę się aż tak dużo rozpisywał. Wie może ktoś jak zażegnać ten problem?? Error with system Quotas setquota: Mountpoint (or device) / not found or has no quota enabled. setquota: Not all specified mountpoints are using quota. Debug Guide Wiadomo co chciałem zrobić?? Z góry znowu dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Dodaj do fstab w / za defaults - ,usrquota,grpquota daj mount -o remount / i daj /sbin/quotaoff -a; /sbin/quotacheck -avugm; /sbin/quotaon -a; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Chyba, że jest to VPS, to musi zgłosić to usługodawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Chyba, że jest to VPS, to musi zgłosić to usługodawcy Nom jest to VPS-iak... To co takiego mam zgłosić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 To co takiego mam zgłosić ?? No ten błąd, co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin K 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Witam! Podłączam się pod to samo pytanie fstab na VPS wygląda tak proc /proc proc defaults 0 0 none /dev/pts devpts rw 0 0 Czyli samemu nic nie zdziałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 No raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 To co takiego mam zgłosić ?? Potrzebę second-level-quota dla twojego kontenera. Pomocniczy link: http://wiki.openvz.org/User_Guide/Managing_Resources#Turning_On_and_Off_Second-Level_Quotas_for_Container Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 Jeżeli mam już włączoną opcję "second-level-quota" to muszę coś jeszcze robić czy to już załatwia całą sprawę?? Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach