theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 a jaki procesor (to jest wazniejsze niz GHz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 Dokladnie to nie wiem, ale wydaje mi sie ze 2x amd opteron, chyba taki jest w vihost Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 Za 50 złotych pod serwer gier będzie Ci bardzo ciężko. Jeszcze sam TS by uszedł w tłoku, jednak razem z serwerem COD potrzebujesz już dużo mocniejszej maszyny, a to niestety prowadzi do zwiększenia kosztów za usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McNeal 57 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 mzone a to ponad miesiąc temu,... i raczej przeszło w kotleta.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 A fakt, wyskoczyło mi jako nieczytany. Do zamknięcia, przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 A VPS z lokalizacja Francuską z naszej oferty nie wchodzi w grę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 Ten temat pisany był rok temu i już mam kilka vpsów Tąpnięte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach