filip955 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Witajcie, który model blackberry polecacie do 450zł z allegro, używany? Zastanawiałem się także nad HTC touch pro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Dopłać kilka złotych i kup nowy 8520. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Koniecznie nowy? http://allegro.pl/blackberry-curve-8520-tanio-i1395785064.html Wygrałem, ile kosztuje zdjęcie simlocka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Do tego dolicz przejściówkę lub nową ładowarkę w standardzie europejskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Przejściówkę - tak wiem. I kilka pytań: ponawiam ile zdjęcie simlocka w jakimś miejscowym serwisie? jaki pakiet internetowy w 36i6 wykupić by korzystać z usług berry m in mail, czy operator tego nie obsługuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 usługa BB jest tylko dla taryf abonamentowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Z BB możesz mieć problem o ile nie masz odpowiedniego planu taryfowego. Ponadto możesz mieć kłopot z odpaleniem przeglądarki i przeglądaniem internetu na zwykłej karcie pre-paid. Telefon cały czas się łączy z sięcią, wysyłając o odbierając różne dane np dane o pogodzie. Zdjęcie simlocka jest jednak bardzo łatwe, dosłownie kilka minut. Oferty z kodem znajdziesz na Ebayu w UK, nie wiem czy w Polsce na Allegro ktoś będzie to miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach