cyberek 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Witam. Pasuje mi na początek vipower pakiet start. Jednak adesy IP to opcja w resellerze. Nie bardzo mogę znaleźć konta z adresami IP, jeżeli któraś z firm posiada takowe - proszę o info. Obecnie transfer jest minimalny - aż wstyd się przyznać. Na serwerze będzie kilka moich stronek. Obecnie posiadam serwer dedykowany jednak widzę, że nie jest mi on potrzebny i chyba prędko nie będzie (mogę oddać gratis). Prośba pilna (bardzo). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Nie bardzo mogę znaleźć konta z adresami IP,jeżeli któraś z firm posiada takowe - proszę o info. Chodzi Ci o dokupienie dedykowanego adresu IP? Każda firma sprzeda Ci taki IP bez problemu. Sprawdż hekko.pl ,mają małe pakiety reseller, serwery w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyberek 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 No tak, tam jest cennik adresów IP, tylko, że za 2 trzeba zapłacić 246 zł. / rok Wydaje mi się, że wybrałem już ofertę z otrzymanych na prv propozycji, jednak jeżeli kotoś (firma) by chciał wysłać ofertę -> zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 NIestety takie są ceny w Polsce, jakbyś szukał za granicą to zapraszam do nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Możesz zapytać w Głowanet o indywidualną ofertę. Ja też szukałem takiego resellera i przyznam, że jestem bardzo zadowolony z zaproponowanej konfiguracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyberek 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Możesz zapytać w Głowanet o indywidualną ofertę. Ja też szukałem takiego resellera i przyznam, że jestem bardzo zadowolony z zaproponowanej konfiguracji Bardzo dobra oferta, a na dedykowane IP chyba najlepsza w sieci . Jednak trochę się przestraszyłem wchodząc 1 raz na ich stronę - coś się zacieło To jednak chyba był problem mojej sieci w pracy, bo po następnym wejściu wszystko było OK! Niestety (albo stety) w międzyczasie już zamówiłem serwerek, nie będę pisał u kogo, ale dziękuję za kod rabatowy (50%!!!) Bardzo dziękuję wszystkim za oferty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach