Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Przypadkowo znalazłem mały oldschool z przed 4 lat, irc na wht ! http://patrys.pl/imgscreenxa2.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 "Dziecko w sieci" oraz "sex tapeta na telefon" rządzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 "Dziecko w sieci" oraz "sex tapeta na telefon" rządzi Masz mój wirtualny plusik (albo plusy - sam nie wiem). :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 A tutaj mój pulpit , trochę syfu ale na dniach przechodzę na Ubuntu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Jak wszyscy to wszyscy ! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 A o to mój pulpit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 To i ja się pochwalę: oryginał w rozdzielczości 1366x768, 120 970 B A tak BTW, nie wiem jak niektórzy z Was to robią, że ich zrzuty maja po 2 mega... Niezła sztuczka Chyb a kiedyś wrzucę tu jakiegoś tutoriala na temat podstaw kompresji plików graficznych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 d.v, w7 masz? co za motyw?(troche ironicznie brzmi :/) chodzi jaki masz motyw, nazwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 http://patrys.pl/screen.x.jpg minimalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 d.v, w7 masz? co za motyw?(troche ironicznie brzmi :/) chodzi jaki masz motyw, nazwa xD Owszem, Win7 (preinstall z Lenovo), a co do motywu - to jest standardowy, ale z drobnymi przeróbkami za pomocą Sunrise Seven ( http://www.sunrise2k7.neostrada.pl/download.html ), np. przycisk Start to numer 70 na liście w tym programie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 @wood czy sposób otwarcia dzioba drugiego PTOKA coś sugeruje ?? THUNDERBIRD rulezzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 To ty nie wiesz że to najlepszy ANTYSPAM Wydziobuje niechciane treści a później namierza autorów i do nich leci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 @wood czy sposób otwarcia dzioba drugiego PTOKA coś sugeruje ?? THUNDERBIRD rulezzz Kiedyś Adam (N3tk5ky) zapytał mnie dlaczego mam taki głupi nick. Odpowiedź była prosta. Jak rejestrowałem się na WHT nie mogłem nic wymyślić, a że nad moim biurkiem wisi tablica korkowa z drewnianą ramką, to strzeliłem sobie w formularz "wood". A tutaj to nie wiem co mi strzeliło do głowy. Pewnie złączyłem dwa ptaszki żeby im było raźniej . W każdym razie interpretacja dowolna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Pytałem się dlaczego masz taki nick, a NIE dlaczego masz taki głupi nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 Pytałem się dlaczego masz taki nick, a NIE dlaczego masz taki głupi nick. No tak, małe sprostowanie, masz rację. Nasze mózgowie ma coś takiego, że jak nie może znaleźć jakiejś informacji, to często uzupełnia lukę czymś, co mu pasuje, zamiast zwrócić error. A tak na marginesie, to sam po roku stwierdziłem, że jest dziwny, no ale niech już będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2011 dv, dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2011 To ty nie wiesz że to najlepszy ANTYSPAM Wydziobuje niechciane treści a później namierza autorów i do nich leci Gdzie można takie Moduł PTOKA zakupić z licencją LIFETIME i darmowym Upgrade i jeszcze żeby jego utrzymane nic nie kosztowało ewentualnie może jeść karmę dla psów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 To i ja się pochwale: Upgrade mały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 uptime 00:00:21 I z potem na czole prtscr, do painta, ctrl + s, żeby tylko wstawić na WHT jok3 ofc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach