Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Jak już poleciała seria takich tematów to jeszcze w sumie tego brakuje Ja pokaże swój skromny desktop: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Poje*** was? :| Sorry ale już nie moge jak widze te tematy... rzeczywiście @kopaczka - imponujący ten twój pulpit... weźcie sie ludzie za coś sensownego. Zachowujecie sie jak banda dzieci bez życia... bo kto normalny jara się pulpitem o 23 w sobote? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 A to mój: A niech się chwalą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 (edytowany) Edytowano Styczeń 8, 2011 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Lecimy ze skromnością na 100%. Moja Winda 7, chociaż wolę przesiadywać na Ubuntu 10.10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 To ja na waszym tle będę brudasem (jeszcze tam po bokach trochę ikonek jest no i w folderze "graty" ok 2000) Chyba muszę sobie zakupić większy monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Kurcze zaraz będzie temat pochwal się swoją żoną albo teściową... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 już robię zdjęcia tylko na teściową to szkoda mi aparatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapio 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trustcom Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Skromnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Poje*** was? :| Sorry ale już nie moge jak widze te tematy... rzeczywiście @kopaczka - imponujący ten twój pulpit... weźcie sie ludzie za coś sensownego. Zachowujecie sie jak banda dzieci bez życia... bo kto normalny jara się pulpitem o 23 w sobote? No dokładnie. Nie wiem co tu się dzieje kompletnie Jak ktoś nie ma życia poza komputerem to może i jara się pulpitem o 23, nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Przerzućcie się na jakieś sztywne forum dla panów 50+ tam zapewne panuje cisza i spokój, a i nikt nie wyjeżdża z takimi tematami. Części się pewnie nudzi w sobotni wieczór, a cześć pewnie ogarnia jakieś projekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Miłosz, Nie widze, te okienko terminalu zasłania mi go :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Dobrodziejstwo COMPIZ 2 prośby żeby działał z flash poprawnie i jakby to było mieć 4 pary rąk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 No, i od razu można dowiedzieć się czym jeździsz bo raczej nikt nie ma skody na pulpicie "bo mu sie podoba" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 "SZKODA" to dobre autko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Nie mówie że złe technicznie, ale nie specjalnie obdarzone wyglądem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Dobrodziejstwo COMPIZ 2 prośby żeby działał z flash poprawnie i jakby to było mieć 4 pary rąk Niezły lans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Nie wyobrażam sobie jak można mieć cały ekran ikon na pulpicie... ba, aero mnie już w ogóle masakrycznie mierzi : ) czyściocha rządzi - Windows nie jest do zabawy tylko do pracy : PPPP chociaż ja trzymam same skróty do gier na pulpecie, tfu, pulpicie heh Menu Start ukrywane i u góry, ku chwale Workbencha : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Miłosz: to nie jest Twój pulpit skoro terminal masz w GUI Chyba, że na pulpicie nic nie masz i korzystasz z jakiś fluxboxów albo openboxów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Miłosz: to nie jest Twój pulpit skoro terminal masz w GUI Chyba, że na pulpicie nic nie masz i korzystasz z jakiś fluxboxów albo openboxów A to Ty nie wiesz jeszcze, Miłosz jest jak Neo, On nie potrzebuje pulpitu. Wszystko widzi poprzez SSH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Dokładnie, on tam w tej czerni i zieleni widzi ikonki, aero, tapetę z seksowną laską... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Laskę ma w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Linx Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach