R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Tak jak w temacie czy możecie coś ciekawego polecić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 "to właśnie miłość", "masz wiadomość", "noting hill" - jedyne trzy filmy tego typu jakie jeszcze jestem w stanie strawić i mnie nie trzęsie... przy czym polecam Ci ten pierwszy jak chcesz pobzykać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 hmm trudny temat, może zobacz co piszą na jakimś filmwebie o sniadaniu do łóżka ? p.s. wiem że piaskownica, ale takie tematy to przegiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Tego na WHT jeszcze nie było 1) Szkoła Uczuć 2) Zakochana złośnica 3) Historia Kopciuszka 4) “Szansa na sukces” (Raise Your Voice) Bardziej pikantne ale też fajne: 1) Dziewczyna z sąsiedztwa 2) American Pie 2 oraz American Pie: naga mila , ewentualnie jeszcze Wakacje Poza tym to 1) wredne dziewczyny 2) Córka prezydenta Więcej na tą chwile nie pamiętam. Oczywiście te pierwsze 4 pozycje to typowe komedie romantyczne - na nich się nie zawiedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Z polskich to - Nie kłam kochanie - Tylko mnie kochaj Ale polecam poszukać jakiś seriali romantycznych np. na iitv.info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Wimbledon - o romansie tenisistów - kończącego karierę i wschodzącej gwiazdy (K. Dunst - tego kończącego też ktoś znany gra) Masz wiadomość - Hanks i Ryan i tematyka nawet pod to forum ; ) a tak to musiałbym pomyśleć, bo ja raczej s-f... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Heh, chyba mogę popisać się wiedzą w tej kategorii: Nowożeńcy Ostatnia piosenka (coś a'la romantyk) Jak w niebie Just Dance – Tylko taniec! Wszystkie części Zmierzch-u ( to raczej nie jest komedia ) Nowszy model ... Gdybyś potrzebował więcej to daj znać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 hmm trudny temat, może zobacz co piszą na jakimś filmwebie o sniadaniu do łóżka ? p.s. wiem że piaskownica, ale takie tematy to przegiecie tru, dobre na bzykanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 tru, dobre na bzykanie Zobaczymy co z tego wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Wciąż ją kocham i FireProof polecam bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Nie wiem, czy to Cię zainteresuje - ale podam kilka tytułów, które ostatnio obejrzałem : (2010) Wybuchowa Para, (2010) Pan i Pani Kiler, (2009) Ostra Jazda - Piwny Ping Pong, (2009) Wieczny Student 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Kolega prosi o komedie romantyczne a Ty mu podajesz Wiecznego Studenta, który jest komedią, no spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Tylko i wyłącznie romantyczne mnie interesują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 "Łatwa dziewczyna" - da się obejżeć z płcią przeciwną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Rocco invades Poland Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Wojtek ja miałem napisać Rocco ravishes Russia - serio! : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Wojtek ja miałem napisać Rocco ravishes Russia - serio! : ) Też dobre ale w Invades poland po Polskiemu panny krzyczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2011 Odświeżam znacie coś ciekawego ? może jakieś premierki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2011 Ja Ci polecę klasykę Kogel Mogel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2011 Odświeżam znacie coś ciekawego ? może jakieś premierki Komedie romantyczne z reguły są wtórne i wszystkie i na jedno kopyto. Ale ta jest całkiem strawna, w dodatku dużo polskich akcentów: http://www.filmweb.pl/user/SQNboy/reviews/Komedia+nie+do+ko%C5%84ca+romantyczna-3324 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 Dom nad jeziorem - zdecydowanie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 To ja polecę Heartbreaker, dobra komedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 Chce coś romantycznego obejrzeć z kobieta ..... taki romantyczny wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 Chce coś romantycznego obejrzeć z kobieta ..... taki romantyczny wieczór Ja bym Ci podał tytuł filmu do oglądania z kobietą, ale raczej mi tu tego robić nie wypada Ale poszukaj filmu: Podaj dalej, Kevin Spacey Kobieta się rozpłacze na filmie i przytuli do Ciebie, gwarantowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 (edytowany) Ja bym Ci podał tytuł filmu do oglądania z kobietą, ale raczej mi tu tego robić nie wypada Ale poszukaj filmu: Podaj dalej, Kevin Spacey Kobieta się rozpłacze na filmie i przytuli do Ciebie, gwarantowane. Tego typu filmy mnie interesują Edytowano Czerwiec 16, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach